Categorii

Introduceti adresa de email pentru a fi la curent cu noutatile de pe acest blog:

Join 47 other subscribers

Cărţi recomandate

Reclame

Măgarul viitorului

In caz ca nu va prindeti, mai jos puteti vedea un robot functional, autonom care poate cara un rucsac, se descurca singur si prin zapada, si pe teren alunecos si la munte etc. Bineinteles, deocamdata apartine armatei, dar daca mai apucam vreo 10-15 ani pun pariu ca va fi un gadget nelipsit din portbataj.

Pentru pasionati de roboti => inca ceva.

4 comments to Măgarul viitorului

  • Erau în Imperiul contraatacă nişte chestii d-astea. Doar că aveau şi lasere.

  • Parsifal

    Acum mai trebuie sa rezolve problema zgomotului, care este infernal. Nu mi-as dori un magar care sa raga la frecventele si intensitatea aia :)
    Mai dureaza pana devine un gadget. Lasand deoparte pretul – care n-are cum sa scada prea curand, datorita tehnologiilor care abia pot sa simuleze inteligenta animala – un asemenea gadget trebuie sa aiba atractivitate. Magarul indeplineste o functie utila, nu e un “gadget”. Tractorul nu e un gadget. Nici macar motosapa nu e un gadget, desi indeplineste functia suratelor mai mari, fiind mult mai compacta.

  • Nectaria

    Mie mi se par urati, arata ca niste animale rele. N-as pune asa ceva in portbagaj, nici n-as vrea sa-i am prin preajma!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>