O româncă în topul mafiei FMI

De nenumarate ori am explicat cum FMI este o organizatie mafiota de controlare a vasalilor Imperiului, fiind folosita pe post de camatar in costum atunci cand diplomatia esueaza si banul este ultima veriga care ii mai tine pe sclavi legati de Capitala.

Iata insa un fenomen interesant: daca ani la rand romanii au criticat reprezentantii FMI-ului si i-au vazut ca oamenii americanilor care vin si impun din pix taieri de salarii, iata ca in realitate, Imperiul se foloseste si de provinciali pentru a-si duce la capat campaniile, intr-un mod similar in care Imperiul Roman folosea mercenarii din anumite provincii pentru a duce razboaie in alte colturi ale Imperiului

Ziarul Bursa a publicat un articol excelent in care explica pe larg fenomenul si ii felicit mai ales pentru faptul ca au observat fenomenul si procedurile si nu trateaza acest incident ca pe o intamplare ocazionala. Ce am vazut noi acum este doar un crampei din afacerile de zi cu zi. Asa functioneaza FMI  (si alte grupari, se intelege) si asa a functionat. Dupa cum mai spuneam, ce iese la suprafata in momentele de tensiune sunt doar mici franturi, mici crampaie fragmentare din invartelile subterane.

Poul şi Delia (era să greşesc ortografiile celor doi) plănuiesc cum să pună problema, adică să atenţioneze Germania că organizaţia va abandona Troica dacă nu se va fi ajuns la un aranjament în privinţa “bărbieririi” datoriei Greciei, considerând necesar un plan de creare a unui eveniment de credit care să destabilizeze Europa. Când? În jur de 23 iunie, cînd are loc referendumul Brexit.

 

Mai departe, transcriptul ne descreţeşte cu ce are de gând FMI: să se folosească de Grecia ca pion în negocierile purtate cu cancelarul Germaniei, mai exact de a o ameninţa pe Angela Merkel şi a o forţa să accepte cererile FMI într-un moment critic. *SURSA

PS: Paul e acelasi care se babaia acum 4 ani intr-un interviu, intrebat fiind de efectele politicilor FMI in tarile cu probleme. Intre timp, probabil balbaiala i-a trecut, desi mandatul pe viata inca merge fara probleme mai departe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.