Ce legatura este intre obligativitatea vaccinarii si scandalul Hexi Pharma?

Pentru cine nu a aflat inca, in prezent Ministerul Sanatatii lucreaza la un proiect de lege prin care INTENTIONEAZA sa introduca obligativitatea vaccinarii. In ciuda unor zvonuri publicate in presa, vaccinarea INCA nu este oblogatorie, de unde si nevoia unei noi legi. Dupa redactarea legii, ministerul va trimite legea la parlament unde va fi (sa nu – asta depinde de parintii care nu dorm) votata. De la parlament, va trece apoi la Klaus care probabil o va adopta, in acest punct orice miscare de opozitie fiind nula, Klaus fiind oricum tradator de tara prin nenumaratele legi anti-romanesti trecute (a se vedea legea pensiilor nesimtite pentru parlamentari, ziaristi, artisti etc). Mai multe detalii despre proiectul de lege, aici.

Ce mi se pare strigator la cer este ca la stirea legata de dezbaterea legii, in afara de emoticoane de alea de ingrijorare pe Facebook si in afara de cateva interviuri date de asociatiile parintilor, romanii nu fac nimic, desi acum ar fi timpul si pentru proteste, si pentru comunicate si mesaje trimise autoritatilor (ministerului) care teoretic acum ia pulsul “societatii civile”. De unde, nu e greu sa vedem ca e doar chestiune de timp pana cand birocratii o sa legifereze spagile catre importatorii (si de ce nu producatori ) de vaccinuri si o sa le ofere o paine sigura de mancat pentru deceniile care vor trece (pana la viitoarea revolutie, probabil).

In spatele legii, birocratii corupti argumenteaza ca vaccinurile ofera protectie sigura 100% si ca statul este dator ca sa se asigure nu doar ca va oferi posibilitatea celor care au nevoie si doresc sa se vaccineze, dar se va asigura ca si aceia care mai au indoieli cu privire la riscurile si eficienta vaccinurilor, sa nu aiba de ales. Cam cum trateaza un parinte un copil. Paralela stat-parinte, cetatean-copil nu este deloc deplasata. Asa cum un parinte stie ce e mai bine pentru copilul lui, asa statul stie mai bine cum sa aiba grija de copiii lui – cetatenii.

Insa, cum ar raspunde statul (birocratii de la minister) la urmatoarele intrebari:

  1. daca vaccinurile sunt bune si de vina sunt cei 5-10% care nu si le fac, cum de acum statul nu are grija ca sa fie vaccinuri in stoc pentru cei care totusi vor sa si le faca, fara a fi inca obligati? Nu ar fi mai firesc ca statul sa fie in primul rand preocupat ca vaccinurile (precum si alte medicamente sau detergenti sanitari) sa fie disponibile si sa fie de calitate INAINTE de a trece la etapa obligativitatii? Nu e o suceala si o argumentare stupida aceea ca din cauza parintilor (5-10%) care se opun vaccinarii exista riscuri, in momentul in care pentru vaccinuri extrem de importante nu sunt stocuri? Iata doar cateva stiri legate de lipsa vaccinurilor ACTUALA:- La Iaşi e ca în Evul Mediu Nu sunt vaccinuri pentru adulţi şi nici pentru copii
    Criză prelungită de vaccinuri pentru bebeluşi, în Timiş
    Lipsă de vaccinuri în Săptămâna Europeană a Vaccinării
  2. daca statul nu e in stare sa asigure calitatea unui amarat detergent din spitale, va putea statul sa fie sigur ca vaccinurile nu o sa omoare din gresala nici un copil (dincolo de riscurile medicale cunoscute, trecute pe prospecte) Dupa cum stim, vaccinurile sunt substante chimice injectate in sangele tuturor copiilor neamului, unor intregi generatii, de mai multe ori pe an, totul OBLIGATORIU! Va fi de ajuns, un lot defect pentru a distruge viata a sute sau mii de familii. Este evident ca statul este mandru, increzator in sine si ca birocratii de la minister se cred Dumnezeu. Pana si doctorilor le e frica sa bage mana in foc ca vaccinurile sunt fara probleme, cei care declara la TV si dau interviuri sunt sarmanii angajati la directiile de sanatate sau doctori scolari stransi cu usa, pusi sa dea interviuri in care nu pot sa fie echidistanti si onesti pentru ca daca ar spune orice impotriva vaccinurilor si-ar pierde locul de munca.

Cu privire la Hexi Pharma, aceasta firma de securisti isi aranjase contracte peste tot, era practic furnizorul unic si total al detergentilor “specializati”. De la marile spitale, pana la cabinetele scolare sau spitalele de campanie din Afganistan, tot ce tinea de stat, trecea prin Hexi Pharma – nimic nou sub soare in minunatul sistem ticalosit mioritic. Si probabil pentru ca mafiotii nu s-au inteles la comisioane, a inceput sa rasufle in presa, pe ici pe colo cateva informatii menite sa ii elimine, pentru ca probabil deja “solutia” de schimb este oricum pregatita sa preia cererea din partea statului. Cu vaccinurile de ce va fi altfel?

Vaccinurile sunt deja o religie, sunt dogma de stat. Riscul nu este atat faptul ca un Hexi Pharma in domeniul vaccinurilor este greu de crezut ca se poate intampla, cat mai ales faptul ca birocratii de la ministere o sa prinda gustul puterii si bucatica cu bucatica o sa taie in carne vie in drepturile si libertatile cetatenesti pentru care au murit atatia in decembrie, sub stindardul tehnocratiei civilizatoare, cel mai tare cover-up propagandistic pentru sistemul securisto-comunist de care am crezut ca am scapat in 1989.

PS: cu privire la responsabilitatea factorilor decidenti, iata cum stam: Informările SRI privind dezinfectanții. Reacția autorităților: „Nu am primit, nu-mi amintesc”. Asadar, cand o sa inceapa copii sa moara sau sa pateasca cine stie ce din vaccinuri diluate sau Doamne-fereste! infectate aiurea cu bacterii sau virusi din cauza incompetentei LA TOATE NIVELURILE din statul romanesc, cine o sa plateasca?! O data cu legea obligativitatii vaccinurilor se va trece si ca in caz de Doamne-fereste! vinovatii sa intre in puscarie si sa nu mai aiba dreptul sa dea din umeri si sa zica “Am uitat, nu stiu …”?

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.