Junkerjugend – tineret sperante europeniste

“The Commission is proposing today to set up a European solidarity corp. Young people across the EU will be able to volunteer to help where it is needed most, to respond to crisis situations like the refugee crisis or the recent earthquake in Italy. These young people will be able to develop their skills and get not only work but also gain an invaluable human experience.” (Jean- Claude Juncker – Sursa: Euronews)

Daca nu am stii ca Junker este alcoolic si ca mai are obiceiul sa apara beat pe la sedinte importante, am crede ca a fost drogat cand a dat aceasta declaratie. Poate ca nu a fost nici beat si nici drogat, dar in integritatea facultatilor mentale, daca a fost, este grav.

Evenimentul unde s-a intamplat minunatia de la care vom mai da citate, se numeste “Starea Uniunii”. Dupa modelul SUA unde in 5000857202_6191884f40_bfiecare an presedintele ofera un astfel de discurs, birocratii europeni nealesi, incearca sa imite cum pot si ei, cu spoiala de democratie neelectiva specifica Imperiului European, formele daca fondul oricum nu este. Am avut deci un discurs despre starea uniunii tinut de presedintele neales Junker in care bineinteles principala problema este intrebarea: mai are sa nu mai are sens uniunea asta si ce sa facem noi astia eurocratii sa nu ne pierdem fotoliile, beneficiile materiale, functiile pompoase si in general statutul de eurocrati pe viata.

Si ideea geniala lansata de presedintele alcoolic al UE a fost: o armata de europeana de tineri voluntari care sa intervina acolo unde e nevoie mai mare: la criza cu refugiatii, la atentate, la cutremure etc.

Idiotenia ideii unei armate europene, mai ales in forma propusa de Junker este atat de crasa incat nici nu stim de unde sa incepem sa o criticam. Am putea sa incepem de la faptul ca UE are deja o armata si se numeste NATO! Armatele tarilor membre UE deja sunt membre in aceasta supra-armata care face exercitii comune, are echipament comun, are protocoale comune, are toate atributele unei armate suprastatale. Nu intram in amanuntele organizarii NATO, insa punem intrebarea: daca UE vrea sa isi faca armata proprie, care e diferenta intre realizarea unei armate proprii si alungarea SUA din NATO. Da, NATO este copilul SUA si mare parte din NATO sunt americanii. Insa, daca tot vrem sa ne rupem de americani, de ce nu facem treaba cum trebuie: toate tarile europene, de comun acord, se rup din NATO, ii gonesc pe americani si se unesc intre ei, umpland golurile lasate de americani.

Evident, NATO fara SUA este o fantezie si evident inainte sa si miste in front in NATO, UE ar trebui sa se pregateasca pentru un razboi economic si financiar din partea Imperiului Anglo-American cum nu s-a mai vazut. Caci SUA nu vor sa desfiinteze NATO, ba din contra, vor sa-l mute mai aproape de Moscova, cat mai aproape …

Am putea deci spune, ca visurile babacului sunt pure fantasme ale unui alcoolic delirant, chiar daca nu se refera la o armata pur europeana similara NATO. Babacul viseaza un corp de tineri eurofanatici voluntari care sa fie folositi ca corp de protectie de eurodictatori. Pornind de la gogoasa unor utilizari “de criza”, noul corp de tineri soldati bine platiti si echipati, va trebui sa indeplineasca in plan militar, ceea ce armatele de birocrati cu multe studii si multe limbi platit acum din banii “unionali” intretin in prezent: oligarhia birocratica europeana, care consuma mult si produce nimic bun pentru oamenii de jos, ci doar norme, normative, reglementari, recomandari, documente si tot ce tine de imbarligata functionare a UE.

“A Europe that protects is a Europe that defends. We must defend ourselves against terrorism that is an absolute necessity. As we mourned together, so we must remain united in our collective response. We must remain true to ourselves, to our values, our democracy, pluralistic,open and tolerant.”

911 a ajuns in sfarsit si in UE. Birocratii europeni au descoperit in sfarsit cat de bun este un razboi cu teroristii nevazuti ai lumii care pot sa loveasca oricand oriunde. De aceea este nevoie sa ramanem “impreuna”, “uniti” si sa avem un “raspuns colectiv”. Mai conteaza ca refugiatii ne-au fost bagati pe gat tot de ei, liderii “luminati” ai aceste Uniuni sau mai conteaza ca “valorile” europene oricum sunt calcate in picioare de refugiati si nici cel mai senil babac nu poate pretinde ca exista vreo speranta de compatibilitate intre valorile europene si cele islamiste? Mai conteaza ca tocmai structura actuala a uniunii este una anti-democratica, inchisa si intoleranta cu “nealinierile” la agenda “reformatoare” care urmareste nivelarea valorilor individuale si specifice ale unor natiuni, pentru a le “adapta” la valorile “comune” impuse cu bratul lung al legii si al finantelor prin care de exemplu grecilor li s-a impus acceptarea casatoriilor homosexuale ori altfel kaput transa de finantare si faliment?

Intregul discurs al lui Junker poate fi vazut aici. Tatae este un politician dinozaur si trebuie sa recunoastem ca scrie discursuri emotionante. Urmariti cuvintele boldate, ce frumoase sunt ele si ce misca sufletele tandre ale euroidiotilor care nu au habar de putreziciunea si ipocrizia din spatele vorbelor. Noi romanii, care am trecut prin comunism si care am cunoscut talpa ursului care de asemenea ne dadea lectii de fratietate, unitate si progres, nu suntem probabil prea sensibili – cel putin cei mai batrani. Insa probabil majoritatea tinerilor de astazi, mai ales din vest, sunt gata sa ii ofere lui Junker un salut tovarasesc prietenesc sincer.

Revenind insa la ideea unei armate. Ce nevoi exista si nu sunt satisfacute in prezent de toate interconectarile care exista deja la nivel european? Trepaducii de la Digi24 ziceau ceva de atentatele teroriste din Franta care au fost efectuate de islamisti din Belgia si dadeau acesta ca pe un exemplu de “ineficienta comunicare” intre politiile celor doua state. Trepaducii lanseaza insa doar idei vagi si au doar 2 neuroni la fel ca presedintele nostru care in vizita la Merkel, i-a propus acesteia infiintarea unui organism de lupta impotriva terorismului la nivel european, desi acesta exista. Amanuntul a fost observat de Radu Soviani: “Cine si-a batut joc de Iohannis? I-a propus lui Merkel infiintarea unei agentii care exista deja!“.

Asadar, nu comunicarea a fost problema pentru care teroristii au reusit sa faca ce au facut. De altfel, pe langa Europol si divizia de terorism, tarile europene au armate toate si tot felul de divizii anti-tero sau de criza. Singurul nou tip de actiune pe care l-ar putea face o armata europeana ar fi ceva actiuni de pedepsire a unor tari mai mici. De exemplu, pentru ca Ungaria a construit ilegal un gard la granita, aceasta armata europeana de tineri voluntari ar putea fi trimisa sa dea jos gardul ungurilor. Sau, daca de exemplu, in Austria castiga din nou alegerile un presedinte extremist, armata europeana, tolerata fiind de generalii armatei austriece, ar putea intreprinde actiuni de mentinere a “ordinii publice” prin anularea alegerilor si represaliile in urma protestelor populatiei extremiste.

Poate am mers prea departe, insa in esenta, Junker vrea o armata pentru a creste identitatea si ego-ul european care a pierdut imens in ultimul timp in detrimentul renasterii sentimentelor pro-nationale. In ciuda mentalului virusat inca al mass-mediei mainstream plina de “idioti utili” care repeta papagaligeste mantrele europenismului imbecil cu orice pret si fara nici o remuscare cu privire la prospectul propriei natiuni sau tari in viitorul amalgam, trezirea popoarelor europene a inceput si nu mai poate fi oprita. De aceea, se si incearca infuzia de “sange nou” de prin alte spatii, pentru a prelungi agonia cat mai mult in speranta innabusirii totale a sentimentului national. Aceasta este de fapt marea dilema europeana: vor mai exista natiunile sau vom deveni toti doar niste cetateni europeni cu drepturi europene, armata europeana, politicieni europeni, creier imbibat cu europenisme etc.

 

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.