Pizzagate – un scandal ignorat in presa romaneasca

Pare doar o conspiratie … pana citesti emailurile lui Podesta. “Oare sa fac pasta?”. “O sa folosesc pasta primita de Craciun”. “Oare sa jucam domino pe branza sau pe pasta?” Cine joaca domino pe branza?!?

“Agentul imobiliar a gasit o esarfa. Cred ca are o harta ce pare legata de pizza” – Cine vorbeste despre esarfe cu harta de pizzeri pe ele, pe email?!

“Obama a cheltuit 65.000$ cu transportul prin aer de pizza si hotdogi de la Chicago pentru o petrecere privata la Casa Alba.” – Cine ar comanda pizza si hotdogi din alt oras, chiar daca ar avea banii? Si cate persoane ar putea participa la aceasta petrecere ca sa fie nevoie de mii de pizze?!

“O sa sacrific o gaina in curte, in cinstea lui Moloch” Cheryl Mills catre Hillary Clinton … Moloch este un idol al cananeenilor mentionat Biblie caruia i se sacrificau copii.

Folosind un limbaj codat, se pare ca o retea de pedofili de la varful conducerii democrate din SUA, a fost deconspirata de hackeri obisnuiti cu folosirea codurilor, pe forumul Reddit. In ultimele zile, nenumarate articole si video-uri au aparut, aparand si unele probleme din cauza maniei anonime starnite de acest scandal care s-a manifestat deocamdata impotriva pizzeriilor care par implicate, mai ales impotriva patronuli pizeriei Comet.

 

12 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.