Uniunea Salvați Sodomia – sub semnul curcubeului

Nu am urmarit frecusurile din USR si nu aveam habar de ce se tot intampla intr-acest partid cu potential de tumoara canceroasa similara PCR-ului din anii interbelici.

Cu surpindere am alfat ca USR a renuntat la Nicu-Nicusor-Dan – faimosul personaj al unui clip viral pe Youtube – pe motiv ca USR prefera mai mult sa lupte pentru drepturile homosexualilor decat pentru pastrarea presedintelui, fondatorului si figurii celei mai cunoscute din partid.

Acest partid spun ca este precum o tumora pentru ca vine sa se hraneasca pe un organism social cu sistemul imunitar total distrus. Eu nu inteleg cum acest partid a ajuns la asemenea cote si cum pot sa existe atat de multi idioti folositori mai ales in randul intelighentiei romanesti care sa se inhaiteasca la un partid fara coloana, fara program si mai ales fara personalitati.

Sa zicem ca fara personalitati ar mai merge, avand in vedere dezastrul pe care il lasa in urma tovarasii la cateva decenii bune de la necaderea dracului rosu. Insa fara un program clar este de neinteles ca oamenii isi pun speranta si ofera un cec in alb unor profitori care nu au decat un singur merit: sunt anonimi si pretind ca vor binele tarii.

Este de inteles dezastrul din clasa politica si faptul ca in Romania nu mai exista sanse de construirea a unui stat indepentent si prosper. Cele doua deziderate au mai ramas importante oricum doar pentru o micro-minoritate a romanilor: multi si-ar vinde si pe mama pentru o marire de salariu si pentru un nivel de trai cat mai ridicat. Independenta statala, nationalismul altfel spus, pare pe cale de disparitie si devinde chiar bau-bau-ul prosperitatii si democratiei in mintea bolnava a unor creiere spalate cum ar fi presedintele Pro-Democratia care apare intr-un clip obsesiv reluat la Digi24 – principalul canal de spalare pe creier a populatiei de pe teritoriu romanesc in pregatirea razboiului cu rusii.

Poate pare conspiratie cand zic asta: Digi24 sa fie proiect american? Sa fie propaganda ieftina? Pai e complicat domn’le de-astea la noi, ca romanii sunt imuni la propaganda si ei oricum sunt cu NATO, deci de ce le-ar fi frica yankeilor ca nu cumva rusii sa prinda radacini pe meleguri mioritice si sa sadeasca in mintea romanului samburele indoieli in vesnicul parteneriat cu Imperiul? EI bine, nu e chiar asa de complicat, mai ales cand pe jumatate oricum multi romani sunt deja spalati pe creier si vad numai idealuri euro-atlantice in fata ochilor, repetand aceeasi poezie stricata: drepturile omului, drepturile minoritatilor, Putin e rau, democratia vine din UE, doar UE ne fereste de coruptie etc.

Rodul unor astfel de propagande obscure in care se pune egal intre democratie si sodomie si intre libertate si cedarea totala a suveranitatii fie la NATO fie la UE sunt si tinerii din USR care multi nici nu stiu in ce s-au bagat, ca sa nu mai zicem de cei care i-au votat. Tentatia unui ciolan frumos este indeajuns deja pentru multi ca sa intre in hora in care s-au bagat si sa adopte mantrele si pozitia corespunzatoare, convinsi fiind ca rasplata “alinierii” lor va veni destul de repede, fie la europene, fie la locale, fie – de ce nu, pentru cei mai rabdatori – la vitoarele alegeri.

Asa se intampla cand cuviosii ortodocsi dorm pe ei si fac pe apoliticii si echidistantii, sperand sa salveze tara mai mult cu rugaciunea (de-ar fi asa) decat cu actiunea. Am mai spus-o si o repet: singura sansa pentru salvarea Romaniei este nasterea unui partid in jurul unei cauze solide, la care adera cat mai multi, cu personalitati cunoscute deja angrenate si care sa aiba scopul principal o singura cauza: apararea traditiei romanesti. Daca aceasta vom reusi, prin simplul fapt ca ne vom regasi pe noi, vom putea sa sarim si toate celelalte hopuri. Coalitia pentru Familie este probabil singura sansa pentru nasterea unui nou partid care sa poata prinde coaja insa din pacate, frecusurile cu referendumul nu au fost inca indeajuns pentru a-i convinge pe toti cei implicati de necesitatea intrarii in politica si a folosirii oportunitatii actuale, care poate fi ultima sansa pentru tara noastra inainte fie de aruncarea in razboiul cu Rusia si sfarsierea totala, fie de dizolvarea in cel de-Al 4-lea Reich.

2 comments

  • Mai tii minte ce ti-am spus referitor la “atacul cibernetic” cu WannaCry si dupa atentatul de la Manchester? Uite ca nu a durat atat de mult!

    – video: Theresa May says the internet must now be regulated following London Bridge terror attack
    The Prime Minister said terrorists had ‘safe spaces’ online
    https://www.independent.co.uk/news/uk/politics/theresa-may-internet-regulated-london-bridge-terror-attack-google-facebook-whatsapp-borough-security-a7771896.html

    – Primele urmări ale atacului terorist de la Londra. Premierul May cere „reglementarea spațiului cibernetic”
    http://www.activenews.ro/externe/Primele-urmari-ale-atacului-terorist-de-la-Londra.-Premierul-May-cere-%E2%80%9Ereglementarea-spatiului-cibernetic-143724

    De parca nu aveau destul:
    – Hackerii telefoanelor: Sistemul de supraveghere din Marea Britanie
    https://www.vice.com/ro/article/hackerii-telefoanelor-sistemul-de-supraveghere-din-marea-britanie-367

    Stai sa vezi “distractie” dupa ce implementaza IoT… Orwell pe steroizi!
    – 5G and IoT: Total Technological Control Grid Being Rolled Out Fast
    http://www.wakingtimes.com/2017/03/23/5g-iot-total-technological-control-grid-rolled-fast/

    Ai auzit de alianta si cooperarea cibernetica intre un numar de 5 tari numita generic “5 eyes”? Astia “5 ochi” au devenit 8 si in curand vor fi 14. Este doar o chestiune de timp pana cand se “alatura oficial” si Romania impreuna cu alte state. La noi “srviciile” oricum isi fac de cap cand au chef si cum au chef. Le mai trebuie doar acoperire legala ca sa poata face totul la vedere.
    https://en.wikipedia.org/wiki/UKUSA_Agreement

  • – “Eu nu inteleg cum acest partid a ajuns la asemenea cote si cum pot sa existe atat de multi idioti folositori mai ales in randul intelighentiei romanesti care sa se inhaiteasca la un partid fara coloana, fara program si mai ales fara personalitati.”

    – “Insa fara un program clar este de neinteles ca oamenii isi pun speranta si ofera un cec in alb unor profitori care nu au decat un singur merit: sunt anonimi si pretind ca vor binele tarii.”

    – “…multi romani sunt deja spalati pe creier si vad numai idealuri euro-atlantice in fata ochilor, repetand aceeasi poezie stricata: drepturile omului, drepturile minoritatilor, Putin e rau, democratia vine din UE, doar UE ne fereste de coruptie etc.”

    – “…sunt si tinerii din USR care multi nici nu stiu in ce s-au bagat, ca sa nu mai zicem de cei care i-au votat.”

    Raspunsul este simplu: IQ-ul redus si propaganda comunistoida!
    Gasesti toate raspunsurile aici:
    – World ranking of countries by their average IQ
    https://iq-research.info/en/page/average-iq-by-country

    – Race Differences In Intelligence
    http://niggermania.com/library/Race%20Differences%20In%20Intelligence.pdf

    – Manualul comunist de instructiuni privind razboiul psihopolitic + Cuvantul lui Beria
    https://decantare.wordpress.com/psihopolitica/

    ——
    “…singura sansa pentru salvarea Romaniei este nasterea unui partid in jurul unei cauze solide, la care adera cat mai multi, cu personalitati cunoscute deja angrenate si care sa aiba scopul principal o singura cauza: apararea traditiei romanesti”

    Nu ai cu cine. Oamenilor cu IQ redus si morti de foame nu le arde de idealuri.

    ——
    “Coalitia pentru Familie este probabil singura sansa pentru nasterea unui nou partid care sa poata prinde coaja…”

    Ca sa reusesti sa faci ceva, trebuie mai intai sa iti propui sa faci acel ceva, iar cauzele marete nu se infaptuiesc fara obiective mari si bine definite. Asa cum ai spus si tu, tara nu se salveaza si obiectivele nu se stabilesc si indeplinesc cu rugaciuni. Coalitia pentru Familie in afara de legiferarea familiei nu si-a propus nimic.

    —–
    “Asa se intampla cand cuviosii ortodocsi dorm pe ei si fac pe apoliticii si echidistantii…”

    Care cuviosi?
    BOR-ul face o gramada de manareli din care ii ies o gramada de bani. In afara de acest lucru, tot timpul au fost de partea celor de la guvernare, indiferent cine. Stii cum se spune: “nu musti mana care te hraneste”.
    Oamenii de rand stau cu grija zilei de maine nu sa formeze partide. Eventual se alatura unor partide deja formate.

    —–
    “…care sa aiba scopul principal o singura cauza: apararea traditiei romanesti”

    Nu te va vota nimeni. Traditia si identitatea nationala nu umplu burta.

    Solutia este una de durata si tine de educatie. Ca sa poti sa formezi o populatie nationalista iti trebuie cel putin o generatie. Asculta ce spune asta aici ca spune bine:
    (pe scurt)
    – Yuri Bezmenov – KGB Defector on “Useful Idiots” and the True Face of Communism
    https://www.youtube.com/watch?v=K4kHiUAjTvQ

    (complet)
    – Yuri Bezmenov: Deception Was My Job
    https://www.youtube.com/watch?v=y3qkf3bajd4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.