De ce vrea Veorica sa “dezbata” cu Iohanis?

Electoratul lui Iohanis este bine conturat si consistent. Sansele ca Veorica sa fure 0.05% procente in cazul unei dezbateri sunt nule. O stiu bine si PSDistii si se pune intrebarea de ce totusi pedaleaza pe chestiunea unei dezbteri?

In cazul unei dezbateri, Veorica o sa macane aceleasi prosti pe care televiziunile de partid le toarna in capul prostilor fara discernamant care se uita hipnotizati la ele. Nici vorba sa existe vreo felie macar de 0.05% procente care sa aiba dileme cu cine sa voteze.

Sa zicem ca poate Veorica vrea sa ia procentajul actorului aceluia. Si ce reuseste cu asta?! Nu ii ajuta mare lucru, matematica este clara.

In fapt, PSD se afla deja in campanie pentru parlamentare si incearca cu disperare sa mentina in linie gramezile de zombi care plimba babele pe la sectiile de votare.

Si pentru ca Veorica nu poate sa pluseze in campanie pe victoriile guvernarii socialiste, se leaga de basmele conspirationiste compuse de masinaria de propaganda a securistului Voiculescu.

Iohanis evident ca greseste imens refuzand dezbaterea. Face calcule reci si nu e interesat de succesul PNL-ului – asigurarea mandatului sau si confortul status-quo-ului ii sunt de-ajuns, orice se va intampla dupa, este … ghinion!

PNL e aruncat acum ca caprioara in fata lupului: pus sa opreasca prabusirea economiei si obligat sa stoarca zer din piatra intr-o perioada foarde scurta, are sanse zero sa creasca in puncte electorale pana la urmatoarele alegeri. Oamenii uita repede prin ce am trecut si mai ales romanii nu au spirit civic. Zombii psd-isti insa sunt neobositi si chiar daca sunt putini si fara vlaga, perseverenta le va aduce succes. Am mai explicat undeva de ce PSD-ul este un balaur cu multe capete si e doar chestiune de timp pana cand un nou cap infometat se beleste si incepe sa rage cautand sa inghita pe toti care ii stau impotriva.

O dezbatere a lui Klaus, l-ar ajuta sa mai taie nitzel din vlaga balaurului si poate ar covinge macar 2-3 babe ca e si el frumos si poate si el sa vorbeasca romaneste, chiar mai bine ca Veorica. Asta ar ajuta si PNL-ul, ar domoli si ura grobiana a molustelor nevertebrate din talpa de jos a partidului si nu i-ar risca cu nimic sansele de succes. Dar Klaus nu are imaginatie, nu are realpolitik-ul necesar unei lupte de anduranta cu o masa amorfa de zombi si prefera sa sada pe el in fortareata.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.