Occupy Vatican!

– Vaticanul implora pentru crearea unei bancii mondiale condusa de ONU
– centralizarea financiara a adus criza actuala: Papa cere o centralizare si mai mare; tipul asta este inconsistent cu orice predinte el ca reprezinta – teologic sa filosofic
– banca bisericii catolice este una dintre cele mai corupte banci din lume, la fel de corupta ca Goldman Sacs, Morgan Stanley: Ocupati Vaticanul!

2 comments

  • Gheorghita7

    Din seria OFF-Topic, ca este la moda :), vreau sa va spun ca am vazut recent un documentar pe nume -College Conspiracy- in care se vb. despre cum a devenit absolvirea unei facultati o afacere imensa si cum nu mai are mimic de a face cu invatamantul. Cam 90% documentarul spune adevarul, se impiedica la sfarsit cand sugereaza ca facultatea online este mama tuturor solutilor viitoare de invatamant. Nu mai dezvolt subiectul pt. ca trebuie vazut documentarul pentru a avea o imagine de ansambul a problemei. In timpul vizionari documentarului se tot facea referire la un site care ar detine solutile rezolvarii marilor probleme. Am aflat ulterior ca acest site este de fapt producatorul documentarului, dar altceva ma nedumerit in final. Ce ma nedumerit a fost dictonul site-ului, adica: national inflation association preparing americans for hiperinflation , adresa site-ul find http://inflation.us/.

    Sau mai pe scurt NIA, acesti NIA cunosc problema dar au si raspunsuri pentru problema sau probleme. Si totusi numele lor nu imi da pace, NIA astia ii pregatesc pe americani pentru inflatie … hmm, ciudat parca suna profetic. In documentar se face o scurta evaloare a viitorului in SUA, ca costurile cu hrana zilnica vor depasi peste 30% din cheltueli ca multi vor saraci chiar si cei milionari, aici deja am o stare de Déjà vu, parca am mai vazut filmul acesta undeva, dar unde?. Sa-l fi vazut in Romania? ca tot ziceau fratii de la razbointrucuvant ca tara noastra este experiment pentru ce va sa vina in lume. Si totusi NIA astia nu imi dau pace, cunosc viitorul mai ceva ca Mr. Soros, cea ce ma face sa cred ca ei sunt cealalta parte a problemei comune, de aici si caracterul profetic care ma nedumereste pe mine. Ma intreb daca cineva nu joaca la doua capete, sau este doar obsesia mea.

    • SUA e tara tuturor posibiltatilor si o organizatie obsedata de hiperinflatie nu e ceva prea ciudat. Hiperinflatia este un scenariu posibil, e de mirare ca nu s-a intamplat inca avand in vedere volumul de harti aruncate pe piata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.