Wind Spring – Primavara Araba ajunge in Moldova

Deocamdata doar in Moldova de dincoace de Prut, dar participarea soldatilor moldoveni de dincolo de Prut nu poate sa nu le dea de gandit rusilor pana unde sa se opreasca daca viitoare cand se vor retrasa hartile. Americanii vor sa transmita semnale, rusii au tot transmis si ei semnale. Inca e bine, daca avem parte doar de semnale, dar e clar ce vor baietii.

7 comments

  • Pai deja au fost scuturati valutar nitel, ca sa le iasa din cap ideea ca ar putea face ce vor in front 🙂

  • Cel mai amuzant mi se pare ca din partea noastra vorbeste un moldovean, un american, si un moldovean de peste Prut 🙂

    • formele fara fond: americanii traseaza cercul unde o sa fie plasata carnea de tun, romanul este cel care striga “culcat soldati” ca Victor in Morometii si moldoveanul e carnea de tun, cum e Nila in Morometii. Acum Nila in Morometii se cam jeneaza sa faca culcat in balta, sa speram ca si moldovenii macar atat ii duce capul.

  • Inca o faza misto, americanii n-au safety pe teava armei aia cu safety sunt englejii :))
    Acum nu stiu daca soldatul american e mai destept si vigilent decat ala american sau americanii sunt mai incostienti.. 🙂

  • Partea comica: 90% sunt fake, nu e nimic live amo, soldatii au inca “safety device” pe teava pustii sa nu scape cumva vreun glonte din greseala, chit ca se pare, n-au primit nici macar cartuse oarbe (atunci trebuiau sa dea jos siguranta de pe teava).

    Oricum. trebuia chestia asta, se stie ca soldatul e cretin, tot ce stie el mai bine e sa moara si nu se stia daca nu gaseste un cartus adevarat prin buzunar, il baga pe teava si zbura creierii cuiva.

    Tancurile nici atat nu au tras pe bune.

    Am vazut o faza geniala, grenada aruncata la 2 m in fatza unui tovaras de arme care era pe o pozite mai avansata, oricum n-a facut decat un poc mic si nitel fum dar tot s-o intors ala si i-o zis ceva (de dulce, probabil)

    So, publicitate, apropouri, soldati prosti ca noaptea, dar de murit sunt sigur ca n-au sa rateze prea multi misiunea asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.