Ştiaţi că … ROMÂNIA ESTE ÎN RĂZBOI?

romania-isis

Ca facem parte din NATO si ca NATO e deja in razboi in Afganistan stiam cu niste forte obscure catalogate “talibani”. Insa … americanii ne spun ce NU ne-au spus autoritățile: România participă cu mijloace militare la lupta anti-ISIS din Siria!

Ambasadorul SUA la NATO afirmă că România joacă un rol multiplu în criza din Siria. Douglas Lute a precizat că țara noastră este implicată militar în coaliția internațională de luptă împotriva Statului Islamic.

Acum, sa punem cateva intrebari de bun simt:
– Cand a declarat Romania razboi Statului Islamic? De ce? Ce ne-a facut noua Statul Islamic? Pe langa avertizarile infantile si dramele cu taiatul gaturilor.
– Liderii nostri – cinstitul Klaus si curajosul Ponta, cand aveau de gand sa ne spuna si noua?
– Parlamentul doarme?

La aceste intrebari s-ar mai pune una poate si mai de bun simt? Oare cu ce lupta Romania, mai avem armata?

Pe de alta parte, unele evenimente recente ne fac sa ne ingrijoram nitel. Ma refer mai precis la cazul cu fabricantii de buletine pentru emigranti si riscurile ca militanti ISIS sa patrunda in tara si sa “pedepseasca” poporul roman pentru masurile luate de conducatorii nostri.

Si in final, o alta intrebare. Daca implicarea Romaniei in acest razboi a fost pastrata “discreta” de conducatori tocmai pentru a evita repercursiuni parsive din partea Isis, cum de tocmai ambasadorul marelui nostru Protector si Prieten este cel care face public acest razboi?

2 comments

  • Probabil e timpul sa apara si la noi niste “atentate Isis” dar asa fara motiv..nu iese treaba prea credibila.

  • ” Oare cu ce lupta Romania … ” ; cu carne de tun, restul… pun yankeii !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *