După cum spuneam despre cauza infecţiei cu e-coli

În 18 februarie am zis: 

ÎN CURÂND VOM AFLA CAUZA INFECŢIEI CU ESCHERICHIA COLI. Şi cauza oficială nu va fi vaccinul.

De asemenea, am mai menţionat că dacă totuşi ulterior prima “explicaţie” se va dovedi falsă, oamenii vor spune: ce să facem, e greu domnle cu ştiinţa asta, până şi germanii au dat greş …

De aceea, în curând vom afla cauza! Şi dacă ulterior va fi infirmată, vor zice: se întâmplă, uite că şi nemţii nu au aflat de unde a pornit …

Ştirea de ieri că bacteria ar veni din brânză, deja a fost infirmată: lotul de brânză a fost produs după ce au murit copii.

A început deja ping-pongul cauzelor şi infirmării lor. Cu fiecare cauză vom fi mai ameţiţi şi teama de vaccinuri va trece, o dată cu timpul. Dezinformarea şi haosul vor continua, o dată cu creşterea numărului vitimelor. Bănuiala mea este că se va mări şi zona. Câtă vreme, cauza nu a fost depistată şi neutralizată, pas cu pas, cazurile vor creşte. Nu m-ar mira să avem parte şi de noi contra-revoluţii împotriva tehnocraţilor.

Nu sunt conspiraţionist obsedat de efectul dăunător al vaccinurilor, doar am subliniat ca în industria asta sunt mulţi bani şi multă ideologie pompată şi riscul muşamalizării este maxim. Chiar din punctul de vedere al expertilor din domeniu, câţiva zeci de morţi din infecţia asta e mai preferabil decât revenirea poliomielitei sau alte aberaţii din rezerva de muniţie propagandistică a bigpharma care are angajate mari companii de publicitate şi marketing să facă crisis management în caz că există riscul unei contrareacţii. De unde si denigrarea oricui sugerează vreo legătura între vaccinuri şi e-coli. Observaţi comentariile la articole şi pe bloguri cum nicăieri nu lipseşte o replică a apărătorilor vaccinurilor.

Denier, liar, pants on fire! va fi însă rezultatul. Vaccinurile sunt deja moarte în România şi obligativitatea accestora nici nu va mai fi amintită pentru că nici un politician nu are chef să piardă alegerile sau să fie dat afara din parlament cu forţa de manifestanţi la viitoarele proteste. A trebuit din păcate să moară atâţia copii ca să ne vină mintea cea de pe urmă, ca şi cu Colectiv. Ţara asta se pare că se zideşte numai pe sânge, adevărul se câştigă numai cu multă jertfă nevinovată.

 

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.