Pussismul american îi contagiază până și pe ruși

 

 

Un om inteligent are mereu un răspuns potrivit pentru orice întrebare.

Reallitatea este ca sunt femei în ambele tabere ale candidaților. Pe de o parte este evident Hitlery care este o pussy isterică, falsă, mincinoasă, rea, plină de ură și pervers de amăgitoare când își pune masca de femeie de succes, politiciancă și filantroapă când toată lumea cu 2 neuroni știe ca nu e fum fără foc și că în spatele martorilor morților tocmai înainte să dea mărturie, trebuie să fie ceva.

Pe de altă parte, Trump, un afemeiat pervers, un babac cu personalitate de adolescent întârziat, pe cât de nerușinat și fără scrupule, pe atât de nesigur pe sine îmbrcând tot felul de măști ca să capete acceptul oamenilor. Un psihopat care se hrănește din adulația publică, de aceea a și participat la atâtea emisiuni TV. Trump este un psycho-pussy care nu va ezita să îi dea un răspuns lui Lavrov dacă va fi întrebat ce părere are de ce zice Lavrov. Și cu siguranță răspunsul va veni … din pantaloni și nu este exclus să fie baza pentru începerea Celui de-al 3-lea Război Mondial.

Lavrov e un profesionist. Primind probabil răspunsurile dinainte, s-a gândit și vedem cum își pregătește răspunsul. Nu a fost în stare să rămână normal până la capăt și s-a mânjit și el puțin din noul trend al politicii americane: pussism-ul care aduce pornografia și desuetul show-urilor de scandal în prim-planul politicii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.