Românii sunt adevărații cormorani

Pentru cei care nu au inteles inca simbolistica cormoranului, am facilitat aceasta descifrare a “codului rosu” inca din titlu. Cormoranii sunt romanii care zboara liberi din apa in apa fara sa plateasca taxe si sa ceara avize si mai mananca si pestele din balti. Cormoranii sunt niste pasari prea libere, protejate greșit de lege. De aceea, legislatia justitiei trebuie schimbata astfel incat acest cormorani – adica romanii liberi – sa fie gâtuiți, sa nu mai poata nici zbura aiurea pe unde vor ei, nici ciripii golaneste impotriva braconierilor si evident nici manca peste fara sa plateasca taxe si fara sa fie jupuiti de impozite.

Cormoranii sunt protejati de ong-uri ecologiste – adica de sorosisiti – care sunt finantati “din afara”, de europeni. Care ONG-uri nu doresc schimbarea statutului cormoranilor din pasare protejata. De aceea D’aia a tinut acel discurs ravasitor despre cormorani si de aceea doreste sa reinfiinteze aprozarele si alimentarile din vremurile de trista amintire: ca sa atace economic lanturile de magazine occidentale si ca sa permita pescarilor romani care vor avea productie de 42.000 de tone de peste (cf P. D’aia la emisiunea Digi 24 din 20 Februarie, in Romania se produc 12.000 t de peste si cormoranii mananca 30.000 t deci am putea produce peste 50.000 de t ca in vremurile “bune”) prin urmare o sa fie nevoie de multe aprozare si alimentare in care acest peste sa se vanda in viitoarea Romanie socialista dupa ce cormoranii vor fi fost impuscati si padurile si apele tarii eliberate de aceaste elemente anti-romanesti care fac atata de mult rau tarii.

Tara ideala pentru bolsevici si nostalgicii comunismului este o tara in care oameni ca D’aia se fac ca conduc tovaraseste lucrurile, pastravi indopati cu faina de oase bolbocesc fericiti in baltile nationalizate de Dragnea si Teldrum urmand apoi sa fie fructificati pentru profit – adica prostii care muncesc de se rup in tara si platesc impozite, o sa ajunga mai devreme sau mai tarziu in strainatate sa munceasca, goniti de starea jalnica a economiei, de o societate ancorata in trecut, in hotie si in coruptie, in care incompetentii acapareaza toate cotloanele statului si fac imposibila orice dezvoltare fireasca ca sa nu mai zicem organizata a tarii in orice directie. Pastravii din baltile electorale ale partidului o sa ajunga asadar mai devreme sau mai tarziu prin tari straine sa produca pentru a trimite bani inapoi acasa, la copii si la parinti. Si astfel, intrarile de valuta in Romania o sa mentina in continuare un leu puternic, o sa stimuleze consumul si o sa contribuie direct sau indirect la dospirea PIB-ului cu care se vor lauda tovarasii, castigand noi si noi alegeri.

Mania lui D’aia si ambitia lui de a aminti zilnic de cormorani, nu este altceva decat manifestarea complexului de inferioritate cu care acest tovaras s-a luptat toata viata lui. Peste tot pe unde au fost au ras de el, ca un incompetent, superficial si ilogic ce este. Insa acum are microfonul, are 2-3 idei fixe si nu are pace pana nu si le exprima. D’aia este insa un caz fericit – desi patologic – pentru ca nu are victime directe si nu are nici interese ascunse prea obscure, cum au alti tovarasi pe la alte ministere unde combinatii mult mai nasoale pentru tara au loc si unde subminari mult mai periculoase pentru dezvoltarea economica si a societatii sunt puse la cale. Faptul ca D’aia se ocupa zi si noapte de cormorani este un lucru pozitiv deoarece nu mai are timp sa incurce pe altii din treaba lor. Si Romania s-ar descurca si fara acesti paraziti si incompetenti, tara ar merge inainte daca tovarasii ne-ar lasa in pace, si-ar fura cat au nevoie si cat au damblaua si nu ar dinamita intreaga societate pentru a scapa 2-3 hoti de parnaie.

Asadar, fac apel sa nu cumva sa il desconsiderati pe D’aia – este ilogic si incoerent, dar este probabil cel mai putin murdar atat din punct de vedere al combinatiilor si al tunurilor trase, cat si al raului pe care il poate face din pozitia in care se afla. Simpla lui obsesie pentru cormorani denota faptul ca nu are alte preocupari (malefice) decat sfortarea obsedanta pentru recunoastere care vine din complexul de inferioritate. Evident ca prin faptul ca doarme in post si oricum nu este deloc potrivit pentru a conduce un minister, ce se intampla sub el e cu totul altceva. Dar sa ne uitam putin doar la tov. Abramburica Andronescu care incepuse si ea acum 2-3 saptamani (de cand a fost “reinvestita” desi, dupa cum stim … “niciodata” nu o sa se compromita) cu ziua si revolutia in educatie. Exista o batalie intre tovarasii din plan secund pentru atentie in mass-media se pare stiut fiind ca fiecare aparitie, fie ea buna sau rea, produce notorietate si notorietatea aduce voturi sau aduce punctaj mare in sondaje.

Asadar, dle D’aia, nu mai impuscati cormoranii, ca astia va fac pe dumneavoastra faimos.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.