Vaccinul: diavolul e in detalii. Australia zice pas!

Dupa cum spuneam intr-un articol trecut, in lupta cu Covid-ul, diavolul este in detalii. Dupa ce am expus putina teorie, la cateva zile, a aparut o stire putin rulata, care a confirmat tocmai teza expusa de mine in articol: adevarul nu este cel care ni se prezinta. Stirea era legata de faptul, ca pus in fata unui act de incompetenta medicala, un doctor de la Timisoara la un spital care trata Covid, a declarat ca “bolnavii oricum mureau” – adica i-a scapat pasarica … Am comentat aceasta stire pe larg aici prin prisma articolului anterior.

Poate fi o banalitate faptul ca adevarul nu este cel care ni se prezinta. Aceasta mi se pare insa ca este o banalitate si probabil catorva cititori care mai au rabdare sa citeasca aceste banalitati. Din pacate insa, 99% din populatie pune botul la mesajul “main” din Main-Stream Media si se lasa dusi cu valul. De aceea, este nevoie de a profita de orice “glitch” in matrice pentru a trage semnale de alarma, in speranta ca adevarul va invinge si minciuna va fi anihilata cat mai rapid.

A venit acum timpul sa vedem diavolul din detalii in cazul vaccinului. Desi am mai tratat unele aspecte legate de vaccin in articolul DILEMELE VACCINULUI (WARP-SPEED) ANTI-COVID si desi v-am obisnuit cu re-citarile din propriile articole in care spuneam unele lucruri care se confirma ulterior, acum nu mai dau niciun citat, titlul in sine fiind suficient sa faca o introducere in problema actuala si pe care doresc sa v-o pun in fata: am avut dreptate, warp-speed-ul este imposibil. Australienii zic pas!

Australian health authorities are continuing to stand firm on their March timeline for vaccinations against coronavirus, despite the emergency approval of a COVID-19 vaccine in the United States.

sursa

Sau:

“We’re doing very well in this country now, we’ve got to be careful we don’t get complacent, we need to continue to socially distance, to track and trace, put out the spot fires, be very careful in our quarantine capabilities, and we have an excellent and even stronger public health system now than we have had in the past,” he said.

“We’re not going to lose anything by immunising people in March next year, we may gain something by seeing what’s happening around the world.”

sursa

Mai-mai ca alde Toni, expertul in vaccinuri al australienilor nu zice ca “sariti voi primii raul, sa vedem si noi cat de adanc este si daca e vreun crocodil in el” …

Este deci la mintea cocosului ca o vaccinare nu se poate face peste noapte. Australienii nu sunt multi – vreo 25 de milioane – dar sunt raspanditi. Chiar daca incepeau acum o luna vaccinarea, nu aveau nicio garantie ca o sa termine pana in Martie, adica ca toti vor fi “feriti” si ca nu vor muri de Covid. Este deci absurd argumentul ca ei pot sa astepte pana in Martie deoarece stau bine acum … Pai stau bine, dar nu se stie cat o sa mai stea si nu e normal sa iti doresti sa faci imunizare completa a populatiei cat mai repede, avand in vedere ca … vine toamna si vine valul?

Ideea pompata in presa a urgentei vaccinari si a aprobarii vaccinului este tocmai asta ca mor oamenii pe capete, ca ne termina Covidul, deci trebuie sa adoptam vaccinul cat mai repede chiar daca nu e sigur, in viteza “warp-speed” si apoi sa il facem la toata populatia, neaparat.

Ori ce zic australienii si ce vor face ei este clar: asteapta sa vada daca nu cumva vaccinul are probleme, adica australienii vor ca ceilalti sa fie cobai deoarece Toni realizeaza ca sunt riscuri cu acest vaccin – lucru care nu ni se spune noua in Romanika unde vom fi cobaii de la care vor invata australienii cat de bun este vaccinul.

Intr-adevar situatia in Australia e buna deoarece acolo e vara. Asa cum si la noi asta-vara lucrurile erau bine si apoi a venit toamna, tot asa si la australieni, in martie cand la noi va fi primavara, la ei va fi toamna. Nu e logic ca daca au vazut ca toata lumea a avut un puseu toamna si virusul a scapat de sub control, sa se pregateasca si ei din timp cu vaccinarea si o sa adopte cu bratele deschise? Ba da, doar daca nu cumva Toni, expertul in vaccinuri stie ca ecuatia risc-beneficii cu privire la vaccin bate mai mult inspre partea de risc si spre deosebire de altii aghiotanti ai noii dictaturii mondiale, Toni nu vrea sa fie matrasit cand efectele devastatoare ale vaccinului vor aparea si cateva capete vor trebui sa pice pentru a deturna furia multimii inspre minioni dinspre papusari. Toni e de cursa lunga, ca pe la noi am auzit ca deja i se pregateste matrasirea lui Arafat.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.