Să fim antene de emisie!

Recent m-am hotarat sa imi cumpar apartament. Am inceput sa caut si in 2-3 saptamani de cautat, deja am trecut prin vreo 3 apartamente care eram hotarat sa le cumpar, insa la o analiza mai amanuntita a locatiei, am descoperit ca erau in preajma unor antene sau turnuri de telefonie mobila si prin urmare, dupa indelungi cautari pe internet si lecturi de articole si studii legate de eventualitatea influentei negative asupra sanatatii a radiatiilor emise de aceste antene, m-am hotarat sa nu imi asum riscul si sa caut un apartament care sa nu fie prea aproape de o astfel de antena.

Tot citind articole despre aceste antene, si tot nimerind sa imi placa apartamente pe langa ele, pe langa faptul ca am cam surprins agenta imobiliara cu frica mea ciudata de antene, am ajuns sa imi devina destul de antipatice betele nemiloase ale caror radiatii emit neoprite iradiind imprejurul lor tot ce misca si producand cine stie cate boli sau simptome pe care stiinta medicala nu le-a putut inca cataloga si analiza, data fiind istoria recenta de cand astfel de antene sunt plasate chiar langa noi, chiar pe blocurile unde locuim sau unde muncim.

Un mod interesant pe care radiatia electromagnetica il are asupra celulei vii, este incalzirea. Aceasta radiatie incalzeste celula in cadrul procesului de absorbtie al radiatiei la care corpul este supus. M-a uimit felul in care organismul reactioneaza si cauta sa echilibreze influentele straine care ar putea sa ii faca rau, dar mai ales mi-a venit in minte un gand: ce minunat ar fi ca noi crestinii sa fim precum aceste antene si sa emitem in jurul nostru har si pace prin rugaciunea cu “statia mama”, adica cu Dumnezeu. Ce bine ar fi ca rugaciunea noastra sa emita non stop in jur pace si har si asa cum aceasta radiatie electromagnetica incalzeste trupul, rugaciunea noastra sa incalzeasca sufletele oamenilor si sa ii acopere in mod tainic si nevazut cu mila si purtarea de grija a lui Dumnezeu.

Cu siguranta exista astfel de oameni sfinti, care ii putem compara cu niste antene de mare putere care sunt pururea in rugaciune pentru ei si pentru noi, si fiind in legatura cu Dumnezeu, prin rugaciunea lor, ei emit in jurul lor, o energie duhovniceasca care ne pazeste si ne lumineaza, precum razele soarelui ne incalzesc. Dar razele soarelui le putem vedea pe cand rugaciunea acestor oameni nici nu o banuim. Asa cum nu banuim nici faptul ca poate oricand suntem in raza unei antene nemiloase care ne radiaza si care ne incalzeste in mod insesizabil corpul, poate tot asa ne aflam in raza unui om sfant care se roaga pentru noi si ne acopera cu rugaciunile lui.

Si asa cum antenele radio sunt plasate din loc in loc pe cate un bloc mai inalt sau pe vreun turn, tot asa si oamenii sfinti, sunt unul la o mie sau poate la un milion plasati pe culmi inalte alte trairii duhovnicesti unde nimeni nu ii poate da jos si nu ii poate convinge sa opreasca sa “emita”. Ei se roaga neincetat, cu rabdare si cu eficienta, “transmitand” peste noi si prin noi binecuvantate “radiatii” duhovnicesti care ne aduc macar o alinare, macar un gand bun sau ne feresc de cine stie ce intamplare nefericita si poate chiar de mania lui Dumnezeu pe care o starnim prin viata noastra pacatoasa.

Ce bine ar fi ca sa fim si noi astfel de antene, macar la scara mai mica, macar o antena pentru casa sau blocul in care locuim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *