Sfaturi pentru managementul timpului

Managementul timpului … cine il face cum trebuie? Toti alergam aiurea de dimineata pana noaptea, toti ne grabim, toti suntem in “deadline”. Deja fraza “n-am avut timp” este scuza clasica in toate discutiile cand ne referim la lucrurile pe care nu le facem desi ni le-am fi dorit. Dar oare cat de mult ne dorim unele lucruri ne punem problema? Sau macar cat ne sunt de folos? Cred ca foarte putini ne incepem ziua cu o recapitulare a lucrurilor cele mai importante pe care ar trebui sa le facem avem iar si mai putini le stabilim o prioritate. Se pare ca tocmai acesta este un “tip” de baza in managementul timpului. Va invit sa ascultati interviul de mai jos pana la capat si sa il luati in seama, tipul nu este un guru autodeclarat, ci chiar a lucrat la NASA in niste proiecte destul de … stresante.

Ah, si inca ceva: timpul este ca spatiul in casa sau pe birou, niciodata nu iti ajunge, oricat ai avea, gasesti cu ce sa il umpli mai devreme sau mai tarziu. Cumpatarea si resemnarea este singura solutie ca sa nu fim stresati de lipsa timpului.

One comment

  • E interesant ce spune . Dar nu aud tot ce spune. Muzica e prea tare. Se poate un pic mai incet? E faina si muzica, dar ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.