Ipocrizia corectitudinii politice răcnește și pe la noi

De la lacrima falsa a lui Obama pentru copiii impuscati in atentatul criminal de la scoala din Connecticut si pana la virulenta cu care majordomii dreptatci ai romilor au sarit impotriva “extremistului instigator la ura rasiala”, acelasi drac le da glas si la unii si la altii: dracul ipocriziei.

Bunaoara, Obama incerca sa falseze o lacrima (s-o fi inspirat de la Base?) ca sa il pozeze presa si sa arate cat de marcat a fost de acest incident. Evident, un criminal nu poate plange, caci Obama dupa ce isi bea cafeaua de dimineata, trage cu semnatura peste care afgani, pakistanezi (ba chiar si americani daca e nevoie) sa loveasca moartea azi [1]? Cum poate sa ii pese lui Obama ca au murit cativa copii americani daca el zilnic stie ca prin ordinele pe care le da, zeci si sute de copii de pe diverse colturi ale lumii mor cel putin ca “daune colaterale” ale atacurilor soldatilor americani aflati sub comanda sa directa. Nu de putine ori, nuntile afganilor sunt tinta pentru drone, caci atunci se strang inevitabil si “teroristi”. Iar la nunti participa si copii si bombele cad si peste ei.

Nu difera cu mult situatia si de cum stau lucrurile pe la noi. Nu voi numi persoane – e irelevant – ci doar voi atrage atentia asupra fenomenului, caci “starea de spirit” conteaza.

Asadar, un descreierat s-a gasit el sa vina cu ideea sa recompenseze femeile rome care se sterilizeaza, tocmai din dorinta de a atrage atentia asupra lui si de a-si arata lui si altora cat de ferm pe pozitie si cat de brav luptator anti-sistem este el. Daca judecam insa fapta in sine, ce face el este nimic pe langa ce fac nenumarate asociatii de “educatie sexuala” si “planificare familiala” care cotrobaie prin mahalalele oraselor si prin satele sarace si distribuie anticonceptioanle gratuite, “femeilor sarace” care femei sarace ce nationalitate credeti ca au?

Deci, in fapt, degeaba se ataca aiurea falsii aparatori ai drepturilor romilor si asociatiile de tigani caci nu un element punctual este problema lor, ci banii lui Soros care pompati in asociatii umaniste si ateiste tintesc nu doar in etnia roma ci in intreg poporul roman si pe directia natalitatii. Faptul ca au reusit doar cu romanii este doar o dovata a rezilientei natiei tiganesti – cinste lor. Sa nu uitam ca in vremuri nu de mult indepartate nu era deosebire prea mare intre numarul de copii al romanilor si numarul de copii al tiganilor. Bunica mea, de exemplu, a avut 10 copii (pe care i-a nascut, pe langa ce lepadati si morti la nastere).

Cu ce este mai nobila distribuirea gratuita de anticonceptionale femeilor rome comparativ cu ideea la fel de criminala a unui idiot? Ca nu se declara explicit targetul acestor campanii? Dar cat de prosti sa fim si de ce sa ne ascundem dupa deget? Personal aduc marturie ca am participat la o intalnire a ONG-urilor locale din Craiova care impreuna cu DSP-ul local, cu primaria si cu politia puneau la cale campanii de distribuire de anticonceptionale explicit catre populatia roma. Intalnirea la care am participat eu a avut loc cam acum 5-6 ani, insa vad ca lucrurile nu s-au schimbat prea mult in ultimul timp [2]. Evident in declaratiile oficiale nu vor aparea asemenea nuantari, dar in discutii si in mintea tuturor, tinta este aceeasi: saracii si tiganii.

Se vor gasi multe minti retardate care sa justifice ca distribuirea de anticonceptionale nu este acelasi lucru cu sterilizarea, caci prin anticonceptionale femeile vor avea totusi posibilitatea ca sa nasca pe viitor. Pe viitor cand? – as intreba eu. Cand nu vor mai fi sarace? Dar daca sunt acum sarace si defavorizate, cum vor ajunge pe viitor sa fie bogate si nedefavorizate? Asadar, nu e nici o diferenta in fapt, scopul este acelasi: diminuarea populatiei.

Nu am inteles niciodata de ce romanii lupta impotriva romanilor si de ce in loc sa se faca campanii de natalitate se fac campanii anti-natalitate. Nu inteleg cat de prosti sa fie cei care azi lupta pentru “dreptul de a alege al femeii” sa nu inteleaga ca atunci cand ei vor ajunge la pensie, nu va mai fi prea multa populatie activa care sa contribuie la pensiile lor. Se gandesc prostii ca statul va economisii bani daca tiganii nu vor mai face copii, sunt gelosi pe amaratele tiganci care ia niste amarate de alocatii.

Si mai paradoxal este ca asociatiile de rromi abia acum se ataca si ies in fata ca sa arate si ei ca merita fondurile europene si donatiile strainilor. De ce nu sunt la fel de virulenti cand e vorba si de campaniile de oferire de anticonceptionale gratuite femeilor rrome, daca chiar le pasa de neamul lor?

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~~ ~ ~ ~ ~

Note:

[1] US President Barack Obama personally approves the names put on the “kill lists” used in the targeted killing operations carried out by American assassination drones, The New York Times reports. [Sursa]

[2] http://www.ziaruldevrancea.ro/social/66518-dsp-a-solicitat-anticonceptionale-pentru-femeile-sarace.html

http://www.crainou.ro/?module=displaystory&story_id=3312&format=html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.