Planul celor patru euronghelişti prinde contur

Cei patru lideri vestitori ai Noii Europe au completat un plan radical prin care sa transforme cele 17 state ale Zonei Euro intr-o federatie politica in timp de 10 ani intr-o tentativa de a calma pietele financiare prin afisarea vointei de a rezolva problemele monedei comune pe termen mediu.

Propunerile incendiare de uniune bancara, fiscala si economica care vor rezulta intr-o unitate politica, vor fi dezbatute la o un summit UE joi si vineri. Avand insa in vedere ca liderii europeni nu prea s-au inteles la intalnirile recente nici din Mexic si nidci de la Roma, este de asteptat ca dezbaterile sa fie fierbinti, marul discordiei fiind datoriile: sa le duca sau sa nu le duca nemtii in spate si ce sa cedeze restul europenilor pentru a-i convinge pe nemti.

Sa vedem insa cine sunt capetele luminate care precum alta data cand liderii desenau pe servetele hartile tarilor, s-au gasit acum peste noapte sa decida ei pentru sutele de milioane de cetateni ai Europei ce este mai bine pentru ei:

1) Herman Van Rompuy – presedinte al Consiliului European, membru Bilderberg, omul despre care parlamentarul european britanic Nigel Farage spunea: “Cine esti tu? De unde vii? Nimeni in Europa nu a auzit de tine! Cine a votat pentru tine?” (sursa: Youtube)

2) Mario Draghi – director al Bancii Centrale Europene; fost director al institutiei financiare Goldman Sacs (facuta banca peste noapte in 2008 in criza creditelor pentru a putea fi salvada din banii depozitarilor) pentru Europa, intre anii 2002-2005 (sursa: Wikipedia), exact perioada in care Grecia cu ajutorul Goldman Sacs falisifica contabilitatea Greciei (sursa: huffingtonpost.com) pentru a-i putea convinge pe europenii ca indeplineste conditiile pentru aderarea la euro; in acelasi timp, Goldman Sacs paria ca Grecia o sa aiba probleme cu deficitul, pariuri care i-au adus castiguri frumoase in criza recenta;

3) José Manuel Barroso – presedinte pe 10 ani al Comisiei Europene; s-a remarcat prin ferocitatea cu care a promovat Tratatul de la Lisabona chiar dupa ce acesta a fost votat in toate tarile in care a fost supus la vot.

4) Jean-Claude Juncker – lider al ministrilor de finante al tarilor din zona euro, este omul care este reposabil pentru dezastrul actual al monedei comune, fiind precum Isarescu la noi, pururea-director al Euro-Grupului – grupul politic care a controlat dezvoltarea monedei europene; printre alte euro-obsesii si invarteli mai mult sau mai putin democratice, este faimos pentru urmatoarea declaratie:

“Politica monetara este o problema serioasa. Ar trebui sa discutam in secret in cadrul Eurogrupului […] Sunt gata sa fiu insultat ca fiind insuficient de democrat (sic), dar vreau sa fiu serios […] sunt pentru dezbaderi secrete la intuneric” — Jean-Claude Juncker, 20 April 2011 (Sursa: wikipedia)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.