(Not) only in America

Niste americani au jefuit un camion cu snak-uri Doritos:

According to The Public, several social media users have reported seeing a Doritos truck in South Buffalo, apparently abandoned by its driver in the lake effect snow storm. The vehicle appeared to be stuck in several feet of snow. Photos showed several people entering the back of the truck, and leaving with snacks. (Sursa: ZEROHEDGE)

camion-doritos

Stirea asta m-a facut sa imi amintesc de un eveniment similar din Oltenia:

Un tir care transporta bere s-a răsturnat în satul Răcari din judeţul Dolj. Şoferul i-a rugat pe localnici să-l ajute să care marfa, dar aceştia au plecat acasă cu berea. De asemenea, poliţiştii l-au avertizat pe şofer să nu lase încărcătura nesupravegheată, însă acesta a ignorant sfaturile oamenilor legii, iar sâmbătă seară, în timp ce aştepta să sosească macaraua, a apelat la mai mulţi localnici pentru a-l ajuta să separe sticlele sparte de cele bune şi să mute baxurile de bere din autotrenul răsturnat în altul, ajuns la faţa locului. Localnicii care au venit să-l ajute pe şofer au început însă să fugă cu baxurile de bere pe câmp sau chiar să le încarce în maşinile lor. (Sursa: GANDUL)

Nimic nou sub soare: hotia este general umana si evenimente de astea pot avea loc oriunde exista foame. Imaginati-va insa ce s-ar intampla daca s-ar lua curentul sapte zile. A fost si un film pe tema asta, din pacate i-am uitat numele. Am mai scris si eu aici. Din pacate nu sunt doar evenimente aleatoare, la nivel macro lucrurile converg inspre aceeasi directie. Celor care cred ca semnalele mele sunt doar alarme false, le-as aminti si mentiunea referitoare la apararea BANCILOR cu taburile din spovedania lui Sima. Nu e greu de dedus ca dupa banci trebuiau aparate hypermarketurile, peco-urile, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.