Sugestii de titluri pentru urmatoarea carte a lui Iohannis

Dupa ce purtatoarea de cuvant a presedintelui si-a dat demisia din cauza lipsei activitatii, m-am gandit sa fac o lista cu sugestii de titluri pentru o potentiala carte pe care aceasta o va scrie despre presedintele Iohannis care carte s-ar putea lansa la 200 de zile de la castigarea alegerilor si la 32 de zile de la inaugurarea traseului “Pe urmele presedintelui”  prin locurile importante unde a crescut, a tacut si uneori a vorbit Klaus. Iata asadar lista de titluri potentiale:

“Din Pasti in Pasti”

“Din vorba in vorba” sau “Doar o vorba sa-ti mai spun” (cu subtitlul “din cand in cand”)

“A tacut si a facut” sau “Tacut, dar normal”

“Bine facut, desi tacut”

“Discret si modest” sau “Dincolo de sloganuri”

“Cotrocenii fara cantina” sau “Un om normal la Cotroceni”

“Invarteli tacute” sau “Istorie tacuta”

“Presedintele facebook” sau “Un om tacut pentru noua generatie”

“Debaronizarea tacuta” sau “Silentio zampa”

“Cot la cot cu opozantii” sau “Pace, pace, intre doi eroi contemporani”

“Coabitarea tacuta” sau “Tacand si coabitand”

 

Arthur s-a mutat la bunker

Arthur s-a mutat in bunker dupa ce copilul primarului a luat cu japca fostul sediu al CAP-ului unde primaria putea macar sa tina amaratii satului. Nu mai repetam ce credem noi despre Arthur si ce avem de invatat de la el, am facut-o deja aici. Comentam insa noutatile:

– Arthur a fost data afara pana si din jegul in care traia in fostul sediu al CAP-ului. “La omul sarac nici boii nu trag” s-ar potrivi aici, sau poate alt proverb si mai fatalist. Nu comentam cum de Arthur nu s-a gandit vara asta sa isi incropeasca ceva, doar observam cum coruptia puterda a patruns in tara asta pana in cel ma indepartat catun, aiurea. Pana si cele mai jalnice si nesemnificative active – cum ar fi sediul antic al unui fost CAP comunist – nu raman nexploatate de sistemul ticalosit si de omuletii lui rosii care tot viseaza si ei la realizari capitaliste (baiatul primarului vrea sa faca service dupa cum mentioneaza Arthur) evident fondate pe combinatii socialiste (tata e primar, face o licitatie si imi vinde pe 2 lei sediul CAP-ului, deci am asigurata locatia).

– nu mor caii cand vor cainii; Arthur oricat de lunatic este el sarmanul, gaseste solutii si Dumnezeu il ajuta sa treaca prin greutati; umorul, inventivitatea si perseverenta sunt putinele lui calitati cu care compenseaza celelalte lipsuri binecunoscute; nu m-ar mira daca in 2-3 ani auzim si ca Arthur s-a insurat;

– Arthur este un exemplu clar ca fericirea este diferenta intre ce ai si cei iti doresti. Cand ce ai se apropie cat mai mult de ceea ce iti doresti, sau viceversa, atunci esti fericit. Arthur are atat de putin si pare totusi atat de fericit. Problemele lui chiar daca pentru noi par grave, il afecteaza poate mai putin decat probleme mult mai minore care ne afecteaza pe noi ceilalti care avem mult mai mult decat Arthur, dar totusi suntem nefericiti. Nu ignor faptul ca si Arthur este visator si are vise dincolo de ce poate el atinge, dar nu asta e problema ci atitudinea. Arthur are vise pentru a-si indulci realitatea palpabila, nu pentru a se afunda si mai mult in tristete. E firesc sa ai vise, sa iti doresti cai verzi pe pereti, mai conteaza insa si cata energie iti permiti sa se scurga in ele si cat de mult iti racordezi asteptarile la aceste vise. Arthur – fie din fire, fie din experienta – are asteptari zero, ba chiar inspre minus, si de aceea este fericit. “Exista o sansa mare de iesit din iarna” – este singura asteptare a lui Arthur pentru viitorul pe termen mediu.

– Arthur din pacate a ramas nebun. La intrebarea reporterului “E greu de daramat asta?”, Arthur raspunde ironic: “nu, dar nu ma complic”

Din realizarile tinerei generatii

Generalizarile sunt apanajul prostilor. Nu vreau sa par un babac carcotas care arata cu degetul spre tanara generatie si zice: “pe vremea mea …”. Nu am putut insa sa ignor aceasta mostra de analizare a starii morale si intelectuale a tineretului de astazi. Imaginea nu mai necesita comentarii:

nourecord

Mari (si mici) politicieni ai lumii, in diverse ipostaze

Pe apa …

Putin la inot

putin-inot

Ponta cu barca …

sursa: Adevarul

sursa: Adevarul

Si Putin se plimba cu barca …

putin-barca

Fiecare barbat iubeste masinile:

 

Ponta: raliul

ponta-masinile

Base: tractorul

TRAIAN BASESCU - UZINA ROMAN - VIZITA

Putin prefera Formula 1

putin-f1

Barbatii adevarati iubesc sportul:

Ponta e stelist,

ponta-fotbal

… dar joaca si baschet.

ponta-baschet

Obama iubeste golful

Putin face judo,

putin-judo

… si cateodata joaca hochei.

OLY-2014-IHOCKEY-PUTIN

Si politicienii plang

Basescu plange ca sa fie ales

basescu-plange

Putin plange dupa ce e reales

putin-plangand

 

Un barbat puternic e magnet pentru femei

 

Putin cu femeile de 8 Martie

putin-femei

Basescu cu niste femei …

basescu-femei

Fiecare om se prosteste din cand in cand …

 

Basescu se imbraca in cojoc de oaie

basescu-suman

Putin se suie in pomi

putin-pom

Securitatea e importanta pentru presedinti:

 

Obama poarta casca de protectie cand se plimba cu bicicleta

US-POLITICS-OBAMA-BIKE RIDE

Si Putin cand dirijeaza cocorii din deltaplan…

putin-deltaplan

Dar nu cand calareste!

putin-calare

 

Credinta este importanta pentru toti

Basescu e binedispus intre oamenii bisericii

basescu-ierarhi

Obama nu rateaza niciun Hanuca

obama-menora

Putin nu se rusineaza sa aprinda o lumanare in biserica …

 

Sau sa sarute icoanele

putin-icoane

Nota: pozele din acest articol sunt preluate de pe internet si nu sunt false. Fiecare poza are o poveste in spate, intrebati daca nu stiti. Colajul nu incearca sa spuna ca Putin e bun, ci doar il pune in oglinda cu alti oameni de stat, cel putin prin prisma unor ipostase inedite.

1 2 3 4